Fyll automatisk ut skjemaer og logg automatisk på nettsteder

Når du besøker et nettsted, søker Kaspersky Password Manager etter kontoer du har lagret for dette nettstedet. Basert på søkeresultatene og gjeldende innstillinger gjør Kaspersky Password Manager ett av følgende:

Kaspersky Password Manager kan kun fylle ut brukernavn og passord automatisk på enheter som kjører Android 5.0 eller senere. For å tillatte dette må du slå på tilgjengelighetsfunksjonene for Kaspersky Password Manager. Hvis enheten kjører Android 6.0 eller nyere, må du gi nødvendige tillatelser. På enkelte enheter (for eksempel Xiaomi) kan du bli bedt om å gjøre dette i Android 5.0 eller nyere.

Åpne et nettsted fra Kaspersky Password Manager-vinduet

Logge på et nettsted ved hjelp av nettleserutvidelsen